Sectragon

Våra tjänster

Sectragon är en helhetsleverantör av
passersystem, inbrottslarm, kamerabevakning,
överfallslarm, elektronisk låsning, dörrautomatik och porttelefoni

Vårt tjänsteutbud

Passersystem

Har ni mycket personer i era lokaler? Vill ni slippa nyckelhantering och kunna öppna dörrar på distans? Då är ett modernt och elektroniskt passersystem något för er!

Inbrottslarm

Inbrottslarm för företag och skyddsvärda lokaler. Finns det krav på skyddsnivå från exempelvis ett försäkringsbolag? Vi hjälper dig med en godkänd anläggning!

Kamerabevakning

Kamerabevakning till butiker, företag, kommuner, myndigheter och industrier. Vill ni få kontroll över era ytor och kamerabevaka era lokaler vill vi hjälpa er. 

Porttelefoni

Önskar ni komplettera ert passagesystem med porttelefoni? Vi levererar porttelefoni till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag.​

Dörrautomatik

Behöver ni tillgänglighetsanpassa entréer, uppgångar eller kontor? Eller kanske vill ni enbart underlätta med automatisk dörröppnare? Hör av er till oss för hjälp!

Elektronisk låsning

Elslutbleck, motorlås, eltryckeslås, magnetlås och samtliga elektroniska cylindrar och hänglås hittar ni hos oss. Läs mer för ytterligare information!

Trygghetslarm

Har du personal i utsatta miljöer? Eller som ensamarbetar med risk för skada? Undvik incidenter genom fasta och portabla överfalls- och trygghetslarm. Vi hjälper er skapa en trygg och säker arbetsplats att trivas på!

Marin säkerhet

Vi levererar all typ av marin säkerhet. Är du i behov av ett larm- eller kamerabevakningssystem till en båt eller fartyg har du kommit helt rätt. Vi har stor och gedigen kunskap på området. Låt oss berätta mer!

Konsultstöd och besiktning

Vi erbjuder konsultstöd och besiktningstjänster till kommun, stat och landsting. Behöver du stöd med en tillståndsansökan för kamerabevakning? Eller vill du besiktiga en entreprenad? Vi hjälper dig!

Våra referenser

Stockholm

Förvaltningsrätten i Stockholm

Nytt integrerat säkerhetssystem till landets största domstol levererat och slutbesiktigat efter 10 månaders intensiv produktion

Malmö

Malmö stadsarkiv

Sectragon har, efter en prestigeorder från Malmö Stad, levererat ett omfattande säkerhetssystem till Malmö Stadsarkiv

Göteborg

Norra Biskopsgården

Bostadsbolaget i Göteborg har anlitat Sectragon för att byta ut passersystem, porttelefoni och tvättbokningssystem för Friskväderstorget 2-8.

Kontakta oss

Ett kort mejl är första steget mot lösningen du söker.
Annars går det lika bra att ringa oss på 010 - 175 22 00