Tjänster

Elektroniska passersystem

Har ni många personer i era lokaler? Vill ni slippa nyckelhantering och kunna öppna dörrar på distans? Då är ett modernt och elektroniskt passersystem något för er!

Moderna passersystem för flerbostäder, industri, kontor, skolor och liknande anläggningar.

Med hjälp av elektroniska passersystem slipper ni nyckelhantering, obehöriga gäster samt skapar en mer trygg och smidig miljö. Ni styr själva vem som skall ha tillträde vart och kan även specificeras till olika tider på dygnet samt datum. Alla passager loggas i systemet och vid behov kan ni se vem som har varit var och när.

Tappas en elektronisk nyckel bort kan den på ett knapptryck spärras och går därefter inte att användas. En ny elektronisk nyckel beställs och ersätter den borttappade. Skulle den borttappade elektroniska nyckeln återfinnas kan den låsas upp igen och användas som vanligt. Passersystem går även att bygga ut vid behov och kan därför börja användas på de mest nödvändiga miljöerna för att sedan utöka det.

Passersystem går även att integrera till andra system som exempelvis ett bokningssystem där ni enkelt kan boka gemensamma lokaler, tvättstugor eller andra utrymmen. Antingen bokas detta på plats via bokningstavlor, telefon eller dator. Ingen risk för dubbelbokningar eller att någon annan råkar använda lokalen, då vederbörande är den enda som har tillträde under bokad tid. Elektroniska nycklar skapar en rättvis miljö och incitament för att inte slarva med städningen.

Med regelbunden service kan du sänka dina kostnader och undvika tidsödande driftstopp och dyra reparationer på din fastighet, anläggning eller industri. Dessutom säkerställer vi att er anläggning följer de normer och krav som finns i säkerhetsbranschen. Vi hjälper dig med löpande underhåll, akuta åtgärder och ombyggnationer av systemen. Det gäller både på installationer vi själva utfört eller på installationer du köpt genom en annan leverantör.