Våra tjänster

Elektroniska passersystem

Har ni många personer i era lokaler? Vill ni slippa nyckelhantering och kunna öppna dörrar på distans? Då är ett modernt och elektroniskt passersystem något för er!

Läs mer

Inbrottslarm

Inbrottslarm för företag och skyddsvärda lokaler. Finns det krav på skyddsnivå från exempelvis ett försäkringsbolag? Vi hjälper dig med en godkänd anläggning!

Läs mer

Kameraövervakning

Kamerabevakning till butiker, företag, kommuner, myndigheter och industrier. Vill ni få kontroll över era ytor och kamerabevaka era lokaler vill vi hjälpa er.

Läs mer

Porttelefoni

Önskar ni komplettera ert passagesystem med porttelefoni? Vi levererar porttelefoni till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag.​

Läs mer

Dörrautomatik

Behöver ni tillgänglighetsanpassa entréer, uppgångar eller kontor? Eller kanske vill ni enbart underlätta med automatisk dörröppnare? Hör av er till oss för hjälp!

Läs mer

Elektronisk låsning

Elslutbleck, motorlås, eltryckeslås, magnetlås och samtliga elektroniska cylindrar och hänglås hittar ni hos oss. Läs mer för ytterligare information!

Läs mer

Trygghetslarm

Har du personal i utsatta miljöer? Eller som ensamarbetar med risk för skada? Undvik incidenter genom fasta och portabla överfalls- och trygghetslarm. Vi hjälper er skapa en trygg och säker arbetsplats att trivas på!

Läs mer

Marin säkerhet

Vi levererar all typ av marin säkerhet. Är du i behov av ett larm- eller kamerabevakningssystem till en båt eller fartyg har du kommit helt rätt. Vi har stor och gedigen kunskap på området. Låt oss berätta mer!

Läs mer

Konsulttjänster & Besiktning

Vi erbjuder konsultstöd och besiktningstjänster till kommun, stat och landsting. Behöver du stöd med en tillståndsansökan för kamerabevakning? Eller vill du besiktiga en entreprenad? Vi hjälper dig!

Läs mer

Ett urval av våra partners

Vill du säkra din fastighet eller företag?

Vi är er leverantör av passersystem, porttelefoni, larm och kamerabevakning
Offertförslag